A Webdesigner

Webdesigner

Köszönöm, hogy ellátogattál az oldalamra! 

Mogyorósi Rita vagyok, 2015 óta foglalkozom webdesing-nal.
Korábbi munkáim során sok pozícióban megfordultam, így az egyetemen és továbbképzéseken szerzett tudásomat a gyakorlatban is volt szerencsém kamatoztatni elemzői, értékesítői és marketing területen.

Első gyermekem születését megelőzően a marketing szférában dolgoztam, napi szinten vettem részt többek között grafikai és kiadványszerkesztési feladatokban, melynek köszönhetően mélyebben is elkezdtem érdeklődni ezen témák iránt.

Gyakorlatorientált felnőttképzés keretében magabiztos alapokra tettem szert, mely tudásomat azóta is folyamatosan fejlesztem, figyelem az aktuális trendeket, újdonságokat a design és az on-line marketing területén.

Célom a kezdő vállalkozók segítése abban, hogy már vállalkozásuk indításakor magabiztos megjelenéssel léphessenek a piacra. Hiszem, hogy egy jó ötlet megfelelő design és marketing segítségével magabiztosságot ad már a kezdetektől. Persze a legjobb logó, weboldal vagy szórólap sem váltja ki a kemény munkát, viszont egy amatőr megjelenés már a kezdetek kezdetén sikertelenségre ítélheti akár a legjobb ötletet is.

Bízom benne, hogy nálam megtalálod a számításod, és az első közös munkákat, sok további fogja követni a jövőben!

A kapcsolatot felveheted velem a a rita@designerstudio.hu e-mail címre küldött üzeneteddel, vagy az alábbi űrlap kitöltésével,  és 24 órán belül válaszolok.
Kérlek, hogy az űrlap kitöltésekor fokozottan figyelj e-mail címed helyes megadására, mert egy pontatlanul megadott cím esetén sajnos nem fogjuk elérni egymást. Amennyiben 24 órán belül nem kapnál visszajelzést, kérlek küld el üzenetedet a rita@designerstudio.hu e-mail címre!

További sikerekben gazdag szép napot kívánok!
Rita

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet